Tentang Kami

bisnes topup komisen paling tertinggi 

Pengenalan

Kami sedang mencari pelapis-pelapis baru, usahawan online bagi mengembangkan lagi franchise perniagaan ini ke seluruh pelusuk Semenanjung Malaysia termasuk Sabah & Sarawak.  Kami menawarkan Bisnes Hybrid iaitu Bisnes Topup & Bisnes Simkad berkomisen paling tertinggi di pasaran dengan bonus-bonus yang lebih menarik jika dibandingkan dengan sistem bisnes topup yang lama.

Setiap Agen & Dealer yang mendaftar dengan kami akan dibimbing dan diajar tentang dan cara menjalankan perniagaan ini. Group bimbingan berterusan di Whatsapp juga disediakan. Group ini amat pro-aktif, bukan sekadar perkongsian motivasi malah group ini lengkap dengan segala bentuk informasi, nota bertulis, gambarajah dan video yang amat mudah dihayati dan difahami.

Kami memberikan anda 100% jaminan KEPUASAN PELANGGAN SELEPAS MENDAFTAR dengan kami. Kami sentiasa memberikan perhatian dan komitment kepada setiap ahli kami yang mendaftar supaya terus berjaya di dalam perniagaan ini dan menjana pendapatan 4 ke 5 angka setiap bulan TANPA GAGAL!

dinamik berdaya saing

Syarikat

Neraca Gemilang Sdn Bhd (NGSB) merupakan sebuah syarikat yang mengendalikan server topup autoreload melalui Khidmat Pesanan Ringkas (SMS), aplikasi Android & aplikasi IOS. Produk utamanya ialah flexireload (topup) prepaid Maxis, Celcom, Digi, Umobile & iTalk. Syarikat Neraca Gemilang adalah milik Bumiputera yang terletak di Batu Caves, Selangor.

Syarikat telah beroperasi lebih dari 15 tahun bermula sebagai syarikat enterprise berkecimpung sebagai Premier Dealer bagi “big three telco” di Malaysia iaitu Maxis, Celcom dan Digi.  Kini syarikat telah mendapat status sebagai salah satu Top Dealer di Malaysia yang memberikan peluang terbaik kepada semua Vvip Master Dealer agar dapat menikmati kadar komisen yang lebih tinggi.

kompromi interpretasi

Misi

Menawarkan platform peluang perniagaan Bisnes Topup & Bisnes Simkad mampu milik kepada semua pengguna telifon bimbit untuk menjana dan menikmati pendapatan pasif secara berulangan dengan lebih efektif dan lebih efisien.

orientasi kehadapan

Visi

Membantu setiap individu untuk mendapat pendapatan sampingan setiap bulan bagi mengurangkan kos bebanan sara hidup melalui konsep pemasaran yang lebih inovatif & hasil pendapatan yang diinginkan melalui perniagaan ini. 

kewangan & kehidupan anda akan lebih baik

Terus Kehadapan

PRODUK

Lebih dari 100 jenis produk topup, pin & produk pembayaran bil dengan komisen yang paling tertinggi di Malaysia.

PENGEDAR

Tiada yang lebih terbaik daripada memberi kepuasan servis yang berterusan kepada setiap ahli yang mendaftar.

FAQ's

Tersedia lebih dari 50 soalan yang kerap ditanya beserta jawapan yang lebih jelas berkaitan sistem vvipmastertopup.

PENDAFTARAN

Sertai kami & daftar sebagai Pengedar dengan harga & pakej yang amat berbaloi. Pendapatan berganda dengan 2 Bisnes dalam 1!